" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





C R U S H ♥
Jan 25, 2015 | 1:52 AM | 0Comment

Crush dengan maksud lain kau suka orang tu senyap senyap tanpa pengetahuan tuan empunya badan.nama pendek lain Kekasih Gelap.pernah tengok citer kashaf imani tak?haaa macam tuh laa rupenyaa.aku neh na suka orang dalam masa yang lama tuh memang susah.tapi kalau aku dah start suka memang aku akan setia.acewaah ayat kau.aku dalam becinta tau bukan bercinta ni failed sikit sebab aku ni bukan jenis romantik,sweet,suka pujuk orang sampai bff aku sendiri pon cakap macam tuh.siap letak dalam wish birthday "kau salah sorang kawan aku yang takan pujuk aku kalau merajuk" yes that i'm.dan aku cepat marah dengan kata lain baran.haha,kesian lah kepada sesiapa yang pernah jadi pakwe aku,jadi mangsa keadaan.sebab tu aku tak panggil bercinta aku panggil bencinta.sebab aku rasa aku tak pernah nak betul-betul sayang kat bekas bekas tupperware aku tuh semua,time aku betul betul sayang tak hargai pulak kata aku ni macam ni lah macam tu la.so aku pasrah je.aku igt lepas sekolah kononnya nak pasang impian akan jumpa mr.perfect10 aku kat uni.tapi hampeh.aku failed lagi dalam bencinta aku.lepas aku tahu je berita yang die couple dengan orang lain masa dia couple ngan aku terus aku terfikir.padanlah hati aku ni macam taboleh terima sesiapa semenjak aku crush on sorang mamat ni masa sekolah dulu.back to the topic pasal crush.

Aku suka dia since form4,itupun mula mula bff aku suggestkan aku suruh usha die.so aku pun mula mula macam nak taknak je,sebb masa tuh bff aku crush kat kawan baik die.sweet tak kitaorang.haaaahaha.aku macam slow slow try crush kat dia.aku kaji pasal die.ahahaha.jadi stalker jap aku masa tu,pastu aku ambik tahu pasal dia.kebetulan aku belajar agama kat kelas diorang so masa tu lah aku macam try na tahu pasal die.tak silap masa aku cuba nak suka mamat tuh ade minah ni pon suka kat mamat yang sama.aku macam terus fedup jap.tapi kawan kawan aku semua cakap abaikan je minah tuh.aku pun just go throw.time rehat aku g duduk mengusha.nampak tak gatal.haha.abaikan anasir-anasir tuh.kalau ta silap aku masa kitaorang organize rombongan g shah alam tu.kitaorang plan na suruh aku tackle dia.ak punya xcited kau.sebb kitaorg yang handle dari A-Z so nama alamat no telefon and so on semua dalam tangan kitaorg.sayangnya dalam list tu die sorang je tak tulis no fone,aku fikir die ni kedekut no fone ke tade fone.fikir positif takde fone.tapi macam mane dia contact ngan makwe die.tibe tibe fikir balik.lupa na mention aku crush on pakwe orang.yer aku tahu pakwe orang aku just suka.mesti kat luar sane bersepah org akan cakap "kau ni suka pakwe org.ta takut makwe die marah ke? kau ni macam dah tade laki single kat luar sane",blablabla.suka hati aku lah.masa naik bas aku tunggu jugaklah die dtg last last die tak pergi.okay hampa.dan aku rasa malas dahla nak teruskan.kecewa jap.

next year pulak aku macam hambar je hati kat mamat tuh.tapi tahun tuhla die macam dapat baca fikiran aku yang "aku suka kau"punya lah harapan tinggi berbakul bakul.padahal takpun sebab aku tahu die ade awek.macam macam aku dgr citer pasal die.macam biasa aku hanya mampu mendengar dan meng 'ya' kan benda tu.ade yang cakap awek die tak cantik pun.cantik lagi ko blalalalalala.punya na bagi harapan kat aku,dah aku syok sendiri.tapi masa die masa ade tindak balas tuh memang seronok lah cerita die,main main mata kau dalam kelas.aku duduk mengusha die je.punya lah crush kat die,kadang kadang aku berharap jugak.bestnya die jadi milik aku.masa tuh nak g kelas agama punya semangat seronok sebab ade sumber inspirasi kan.masa tuh bff aku crush kat kawan die juga.so kitaorang sama sama berbunga.masa aku xcident dorang cakap die macam apetah aku ta tahu sebab aku takde dlm kelas masa tu.dorg je ade sebab kebetulan hari aku xcident hari kitaorang persent agama kat depan so advantage kat situ aku selamat dari present depan die.kalau tak menggeletar aku macam burung belatuk.ade satu malam tuh lagi seronok time kitaorg bbq kat rumah sue.masa tuh aku macam dah tawar hati sebab aku baru lepas dgr satu cerita.tapi die buat sweet pulak dengan aku malam tuh offer diri nak hantar balik.mana aku ta cair balik kat die.pastu lama gak alkisah dia tapi panjang sangat nak citer.tapi macam tak percaya aku crush kat die sampai skarg.

punya lama la nak dekat 4 tahun aku suka dia dalam diam,tapi tak tahu lah kan kalau ada mulut yang bagi tahu,aku tengok semnjak die ade facebook twitter,intagram,wechat ni die rajin update pasal awek dia.baguslah kau bahagia.tapi semua diatas die yang start add takpun follow aku okay.hehe.suka suka.aku penah try crush kat classmates aku kat uni tapi aku rasa aku tak crush sgt ngan dia sebb aku rapat ngan die,aku rasa die macam kawan rapat sebab kitaorg bertegur.rapat tapi as kawan la.sebab die pun ade awek.tengok pakwe org lagi.nak buat macam mane pakwe org je hot.haha.jahat ayat aku.takpelah even sampai sekrg aku suka die pn ta salah kot.bukan aku nak rampas dia dari awek die pun.lainlah aku ade niat macam tu.tu je sebnarnya aku nak cerita pasal crush sebab aku rasa aku terlalu lama crush kat orang.smpai sekrg aku ta jumpa die,kalau aku jumpa dia pon aku nmpak kat tepi jalan macam tuh.sedih betul hidup aku,haha.sekian